Nieuws

De site is op   16-06-2017  bijgewerkt:

Onze Red Cream kater Bico is in mei overleden. Dit is voor mij de aanleiding om te stoppen met een hobby waar ik jarenlang erg van heb genoten.

 

Laynee (Blue Bi-Color) ;     om bovenstaande reden zal ook zij als gezelschapspoes  haar verdere tijd hier doorbrengen….      

 

Onze “oudjes”;  waar niet meer mee wordt gefokt, maar die wel gewoon deel blijven uitmaken van de groep:

Gipsy    :  is een mooie forse Seal point poes:  een “kitten” uit ons allereerste nestje. Zij heeft ook zelf prachtige kittens (o.a.Nola) voortgebracht,  maar is nu al enkele jaren met pensioen…   Ook haar gezondheid gaat sinds kort achteruit, helaas…

 

 

Nola   :   door het uitblijven van een zwangerschap in 2014,  is ook zij vanaf dat jaar met pensioen.  Nola  is een geweldig goede moeder geweest,  maar aan alles komt een einde…                Zij is een dochter uit het eerste nest van Gipsy: voor deze gelegenheid gedekt door een Silver Shaded Pers. In combinatie met onze Ragdollkater Bico heeft ze verassend mooie kittens voortgebracht.

 

Choqui (Chocolate Lynx Mitted):  zij heeft in 2015 haar laatste nestje gekregen.

Om een heldere weergave te kunnen doen van de eerste zo belangrijke levensfase van de kittens vanaf de geboorte tot hun vertrek ,  zullen de foto’s van het laatste nestjes van Choqui (2014 en 2015) en Keetah (2014) voorlopig als voorbeeld blijven staan.

Choqui(2) 2015

Keetah  (Tortie):  Ze mag het vanaf 2016 lekker rustig aan gaan doen,  en van haar “pensioen” genieten…                                                                                                                       Alle “oudjes” verkeren in blakende gezondheid.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.